Bestel Allemaal Uitblinkers mini-pupillen

Uitgegeven: 10 april 2012 15:35
Laatst gewijzigd: 24 november 2014 11:41

Bron: 
KNVB

De verzamelbox Allemaal Uitblinkers voor mini-pupillen is vanaf heden verkrijgbaar in de online webshop. Een handboek, inclusief dvd met praktijkoefeningen, is te koop vanaf 22,95 euro.

Ga direct naar de webshop en bestel Allemaal Uitblinkers!

Allemaal Uitblinkers voor mini-pupillen is bestemd voor alle coördinatoren, begeleiders en ouders van mini-pupillen en heeft als doel om de verenigingen en haar vrijwilligers te ondersteunen bij activiteiten voor deze jongste doelgroep.

Het boek en de dvd behandelen thema’s waarmee verenigingen te maken krijgen als zij activiteiten voor deze jongens en meisjes organiseren. Het doel is om deze unieke leeftijdsgroep en hun ouders en begeleiders een warm welkom op voetbal te bieden. Op de dvd staan demonstraties van uitgekiende oefenvormen, waarmee mini-pupillen op optimale wijze kennismaken met voetbal.

Ga direct naar de webshop en bestel Allemaal Uitblinkers!

Ook starten met mini-pupillen?
De KNVB en ING ondersteunen verenigingen op het gebied van de startende (mini-)pupillen, hun ouders en de vrijwilligers binnen de verenigingen. Binnen deze ondersteuning is er niet alleen aandacht voor de voetbaltechnische inhoud van deze jongste categorie, maar ook voor de organisatie van de activiteiten, de omgang van alle betrokkenen (kinderen, ouders, vrijwilligers, vereniging) en de rol van de ouders / begeleiders. Het doel van de ondersteuning is dat de verenigingen na afloop zelf in staat zijn deze kinderen leuke en verzorgde activiteiten aan te bieden en ze zo een mooi welkom op voetbal te geven.

Voor vragen over het project kun je contact opnemen met de KNVB via welpenvoetbal@knvb.nl.

Van onze redactie
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.