Pakket Welpenvoetbal richting clubs

Uitgegeven: 25 september 2012 16:30
Laatst gewijzigd: 10 oktober 2014 23:45
Bron: 
KNVB

Zo’n tweehonderd verenigingen ontvangen deze maand het Welpenvoetbal-pakket. Het gaat hier om de clubs die deelnemen aan het project ‘Mini-pupillen spelen Welpenvoetbal’. De pakketten worden beschikbaar gesteld door ING, hoofdsponsor van de KNVB en partner in het amateurvoetbal, en bestaan uit een doeltje, twintig ballen, twintig hesjes, hoedjes, een gatendoek, een verzamelbord en vier leeuwen-borden.

 Het Welpenvoetbalpakket maakt evenals de uitgave Allemaal Uitblinkers Mini-pupillen onderdeel uit van het project ‘Mini-pupillen spelen Welpenvoetbal’. Een speciaal programma van de KNVB en de ING om het (mini-pupillen)voetbal in verenigingsverband te stimuleren. Het laat vijf- en zesjarigen spelenderwijs kennismaken met voetbal en aparte trainingsvormen en -materialen.

Ondersteuning KNVB-projectmedewerker
Het programma Mini-pupillen spelen Welpenvoetbal bestaat naast een compleet pakket aan ondersteuning en materialen, uit de inzet van een KNVB-projectmedewerker. Hierdoor kunnen verenigingen een nog betere invulling geven aan de activiteiten voor mini-pupillen, hun ouders en alle andere betrokkenen.

Verenigingen kunnen zich aanmelden voor dit project, waar de ontwikkeling van de vereniging centraal staat. De KNVB-projectmedewerker verzorgt vijf bijeenkomsten bij de verenigingen (of cluster van verenigingen) waarbij de wensen van de vereniging(en) centraal staan.

De doelstelling van de KNVB is om het de verenigingen ‘zelf te leren doen', zodat het beleid voor de komende vijf seizoenen geborgd blijft. Hierin spelen de materialen een belangrijke rol, evenals de box Allemaal Uitblinkers en het ontwikkelde beleid aangaande mini-pupillen.

Kijk ook: Starten met Welpenvoetbal

Van onze redactie
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (1)
10 oktober om 23:45u
10 oktober 2014 om 23:45u
0
Jammer dat dit project niet meer bestaat, de KNVB en ING promoten nog steeds op hun site's dit project maar als je contact wilt opnemen via de mail die op deze site staat krijg men een fout melding. Dus dan maar bellen en vragen om meer informatie over dit project, krijg ik te horen dat dit project even in de koelkast staat omdat ze er niet uit kunnen komen ....heel vaag verhaal. Mijn verzoek zou doorgestuurd worden naar een servicepunt in Noord Limburg die dan met mij contact zouden opnemen......ik wacht nog steeds. Please KNVB en ING zet geen berichten uw site als u het niet kunt aanbieden, dit noemen we misleidende reclame. Groet, MB
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.