Oranjeduo verrast school

Uitgegeven: 1 november 2012 08:30
Laatst gewijzigd: 1 november 2012 08:31

Bron: 
KNVB

Oranje-internationals Angela Christ en Daniëlle van de Donk hebben maandag een bezoek gebracht aan basisschool De Springplank in Eindhoven. Beide voetbalsters, afkomstig uit respectievelijk Eindhoven en Valkenswaard, kwamen een ochtend langs bij de basisschool in de wijk Genderbeemd en kregen er een hele schare nieuwe fans bij.

De enthousiaste leerlingen van groep 4 tot en met 8 vroegen Christ en Van de Donk het hemd van het lijf over hun leven als voetbalster, Oranje, hun club PSV/FC Eindhoven en natuurlijk de interland tussen Nederland en Frankrijk die woensdag wordt gespeeld in het stadion van FC Eindhoven. Na afloop hadden beide internationals, die werden vergezeld door KNVB-mascotte Dutchy, een grote verrassing in petto voor de leerlingen: zij zijn uitgenodigd om woensdag met z’n allen naar de interland Nederland-Frankrijk te gaan.

Voor Oranje is dit de eerste interland sinds de ploeg van bondscoach Roger Reijners zich vorige maand verzekerde van deelname aan het EK 2013. Een ware testcase aangezien de Françaises volgend jaar als een van de topfavorieten voor de Europese titel gelden. Kaarten à 4 euro (hoofdtribune 8 euro) zijn verkrijgbaar via alle Primera-verkooppunten van TicketBox, online via de KNVB ticketshop en de administratie van FC Eindhoven.

 

Van onze redactie
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.