Kaartverkoop EURO 2013 van start

Uitgegeven: 14 februari 2013 11:00
Laatst gewijzigd: 14 februari 2013 11:00
Bron: 
KNVB

De kaartverkoop voor het EK vrouwenvoetbal, deze zomer in Zweden, is donderdag van start gegaan. De ticketprijzen gelden voor alle duels – groepsfase, kwartfinales, halve finales en eindstrijd – en variëren van 11,50 tot 23 euro. Oranje speelt op het EK tegen Duitsland, Noorwegen en IJsland.

Ga direct naar: Kaartverkoop EURO 2013

Groepen van minimaal tien personen en kinderen onder zestien jaar krijgen flinke korting. Ook is het mogelijk de zogenoemde ‘Follow your team-tickets’ aan te schaffen, waarmee fans tegen gereduceerd tarief verzekerd zijn van een toegangsbewijs voor de drie groepsduels van hun favoriete land. Een ‘groepspakket’ voor de wedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal is al verkrijgbaar voor 26 euro.

Per persoon kunnen per wedstrijd maximaal zes kaarten worden aangeschaft in dezelfde prijscategorie. Grote groepen kunnen kaarten reserveren via het call centrum: +46 (0) 77 170 70 70.

Ga direct naar: Kaartverkoop EURO 2013

Download: FAQ Kaartverkoop EURO2013

Oranje speelt in Växjö en Kalmar
De OranjeLeeuwinnen krijgen in de poulefase te maken met Duitsland, Noorwegen en IJsland. Oranje is ingedeeld in groep B en speelt twee pouleduels in Växjö en één in Kalmar.

In regerend Europees kampioen Duitsland treft Nederland op donderdag 11 juli in de Växjö Arena meteen een geduchte tegenstander. De ploeg van bondscoach Silvia Neid heeft de afgelopen decennia het Europese vrouwenvoetbal gedomineerd en won sinds 1995 alle EK’s, vijf op een rij.

Tweevoudig Europees kampioen Noorwegen wordt de tweede opponent voor Oranje. Dat duel wordt zondag 14 juli in Kalmar gespeeld. Drie dagen later, woensdag 17 juli, keert Oranje weer terug naar Växjö voor de afsluitende poulewedstrijd tegen IJsland. De aanvangstijden van alle duels worden in een later stadium door de UEFA bekendgemaakt.

De beste twee landen in elke groep en de twee beste nummers drie gaan door naar de knock-out fase van de eindronde.

Van onze redactie
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Op dit artikel kan niet worden gereageerd.