Teamkaarten Leeuwinnen-USA al besteld?

Uitgegeven: 28 maart 2013 15:56
Laatst gewijzigd: 2 april 2013 23:00

Bron: 
KNVB

De absolute kraker in het vrouwenvoetbal komt snel dichterbij. De OranjeLeeuwinnen treden dinsdag 9 april aan tegen één van de sterkste teams ter wereld: USA!

De wedstrijd wordt gespeeld in het ADO Den Haag stadion, waar ook Gers Pardoel en Jan Smit aanwezig zijn. En, niet te vergeten, het OnsOranjePark, waar de echte Oranjefans een balletje kunnen trappen, op de foto kunnen met een ‘leeuw’ en mee kunnen swingen op muziek van de DJ’s van Radio 538.

Het belooft een groot feest te worden, dus mis het niet! Ook voor verenigingen is het zeer aantrekkelijk om met teams af te reizen naar de Residentie. Het vervoer is prima geregeld, want OAD neemt dit voor zijn rekening. Op 9 april worden de teams gebracht naar het ADO Den Haag-stadion, en ook weer opgehaald.

Reserveer nu een bus vanaf 10 euro per persoon. Neem contact op met Robert Oplaat via mail (r.oplaat@oad.nl) of telefonisch (0547-284442).

Kaarten voor Nederland-Verenigde Staten zijn verkrijgbaar via de Primera-verkooppunten van TicketBox, www.onsoranje.nl/ticketshop en de administratie van ADO Den Haag. Het betreft vrije verkoop, dus er is geen clubkaart nodig. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 5,00. Een plaats op de hoofdtribune kost € 10,00. Voor groepen, zoals verenigingen, elftallen en scholen, geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 4,00 voor een kaartje. Het bestelformulier van deze groepenactie is te vinden in de KNVB ticketshop (www.onsoranje.nl/ticketshop).

Wanneer de wedstrijd niet voortijdig is uitverkocht, zijn de stadionkassa’s op de wedstrijddag vanaf 17.30 uur geopend.

 

Door: redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.