Amateurclubs omarmen welpenvoetbal

Uitgegeven: 28 november 2013 12:44
Laatst gewijzigd: 28 november 2013 18:23
Bron: 
KNVB

De KNVB en ING zijn in 2012 samen gestart met 'Mini-pupillen spelen Welpenvoetbal'. Doel van dit project is amateurverenigingen te helpen om alle startende jongens en meisjes, ouders en begeleiders een goed begin op het voetbalveld te bieden.

In het project krijgen de verenigingen ondersteuning aan de hand van een ‘ING-coach’ en krijgen ze de beschikking over een mooi materialenpakket en informatiepakket met daarin onder andere het boek en de dvd 'Allemaal Uitblinkers'.

VV Heerde

Eén van de verenigingen die actief meedoet is vv Heerde. Zo is te lezen op hun website: 'Voetbalvereniging Heerde heeft speciale aandacht voor de allerjongsten; de mini-pupillen. Met ondersteuning van de KNVB en ING gaat vv Heerde aan de slag met het programma ‘Mini-pupillen spelen Welpenvoetbal’. Jonge kinderen kennis laten maken met voetbal en ze laten ervaren hoe leuk voetbal is, dat is gedachte achter het programma. De begeleiding is in handen van de zeer ervaren spelers Edwin Rorije en Tonnie Bosch.'

Aanmelden

Geïnteresseerde verenigingen kunnen zich aanmelden bij de KNVB. Na aanmelding neemt een medewerker van de KNVB contact op en krijgt de vereniging een vragenformulier. Aan de hand van dit formulier worden behoeften in kaart gebracht en vervolgens de verdere samenwerking met elkaar bepaald. Aanmelden kan via het mailadres welpenvoetbal@knvb.nl. Hier kun iedereen ook terecht voor overige vragen.

Van onze redactie
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.